Michael Douglas en Catherine Zeta Jones vieren 23e trouwdag: Verbazende leeftijdskloof

Michael Douglas en Catherine Zeta Jones vieren 23e trouwdag: Verbazende leeftijdskloof

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas vieren hun 23-jarig huwelijk op social media, ondanks het leeftijdsverschil van 25 jaar.

Op hun social media vieren Catherine Zeta Jones en Michael Douglas een jaartje erbij, want ze zijn alweer 23 jaar getrouwd. Hun relatie verrast al jaren mensen, want ze schelen 25 jaar.

De 54-jarige actrice uit Wednesday en Chicago plaatste onderstaand bericht op haar Instagram. Daarbij plaatste ze prachtige foto's van hun huwelijk. Ook volgen andere mooie momenten van hen samen. De twee supersterren leven het luxueuze leventje waar anderen alleen van kunnen dromen.

Erg veel liefde
Catherine schreef erbij met een kwinkslag naar hun moeilijke tijden: "Vandaag vieren we dat we 23 jaar getrouwd zijn. Lieve Michael, je nobelprijs voor de vrede wacht. Ik hou van jou. Van je lieve vrouw, de ontvanger van een gouden medaille voor eervol gedrag."

Ook de 79-jarige acteur uit Ant-Man and the Wasp en Basic Instinct plaatste een lief Instagram-bericht online. Hij schrijft bij de foto van het dansend paar: "Ik kan niet wachten tot 24." Catherine schrijft erbij: "Ik hoop dat onze dans voor altijd doorgaat."

Bloeiend leven
Hun relatie doorstaat alle kritiek. Maar waar ze bij hun huwelijk in de bloei van hun leven stonden, ziet Michael er nu broos en oud uit. Het stel heeft samen twee kinderen. Beiden krijgen veel felicitaties van fans en vrienden als Martha Stewart, Viola Davis, Melanie Griffith en Helena Christensen.



NieuwsFilm

meest populair