De mooie vrouw van Tom Hardy is eigenlijk net zo bekend in filmland

De mooie vrouw van Tom Hardy is eigenlijk net zo bekend in filmland

Tom Hardy is getrouwd met Charlotte Riley, een bekende Britse actrice die hij heeft leren kennen bij de filmopnamen van 'Wuthering Heights'.

De Britse Tom Hardy is een vrij bekende acteur uit films als Venom, The Revenant en Mad Max. De 46-jarige ster staat behoorlijk in de spotlights. Als het niet is vanwege zijn films, dan is het wel door zijn temperament waar zijn collega's mee te maken krijgen.

Thuis lijkt hij meer geduld te hebben, want sinds 2014 is Tom Hardy getrouwd met Charlotte Riley. Samen hebben zij twee kinderen. Tom heeft ook een kind uit een eerdere relatie.

Dezelfde filmopnamen
Charlotte is eigenlijk net zo bekend in filmland. De nu 41-jarige Britse actrice leerde hem kennen bij de filmopnamen van Wuthering Heights uit 2009. Daarna speelden zij in de serie The Take.

Charlotte is ook te zien in de populaire serie Peaky Blinders en de films Edge of Tomorrow, In the Heart of the Sea en Swimming with Men. Ze maakt zich hard voor meer kinderopvang in de filmindustrie, zodat vrouwen kunnen blijven werken.

Kwestie van plannen
Zelf vindt ze haar gezinsleven een kwestie van plannen met wat hulp - en Tom is een kei in het huishouden. Hier in dit artikel van People zijn foto's te zien van het stel. In de onderstaande YouTube-video van Celeb Chic wordt meer verteld over het paar.



NieuwsFilm

meest populair