Eerste blik op het personage van Nicholas Hoult in de horror-remake 'Nosferatu'

Eerste blik op het personage van Nicholas Hoult in de horror-remake 'Nosferatu'

Ook krijgen we weer een iets beter beeld van Bill Skarsgårds Graaf Orlok...

Waar EMPIRE Magazine al eerder een foto vrijgaf (zie dit artikel) van Lily-Rose Depp in de aanstaande titel Nosferatu van regisseur Robert Eggers, is er nu een nieuw kiekje van een andere hoofdrolspeler.

Het betreft niemand minder dan Nicholas Hoult (X-Men, Mad Max: Fury Road, The Menu, Renfield) die de rol van Thomas Hutter moet vertolken.

Overige acteurs
En als je goed kijkt, zie je ook een betere glimp van Graaf Orlok (vorige keer was het alleen de schaduw van een klauw) welke gespeeld gaat worden door Bill Skarsgård, waarschijnlijk onder een dikke laag make-up.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen komen van Aaron-Taylor Johnson, Emma Corrin, Simon McBurney, Ralph Ineson en 'Eggers'-oudgediende Willem Dafoe.

Release in 2024
Nosferatu vertelt het gotische verhaal over de obsessie tussen een gekwelde vrouw in het Duitsland van de 19e eeuw en de Transylvaanse vampier die haar stalkt en ongekende horror met zich meebrengt.

De eerste verfilming van F.W. Murnau verscheen in 1922 als een 'stomme film'. Het was een onofficiële bewerking van Bram Stokers Dracula wat er destijds bijna toe leidde dat alle exemplaren werden vernietigd.

NieuwsFilm

meest populair