De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met een aantal mooie titels: deze drie mag je in elk geval niet missen.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal mooie titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 beste film-toevoegingen.

57 Seconds (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rusty Cundieff | Cast: Josh Hutcherson, Morgan Freeman, Lovie Simone, e.a. | Vanaf dinsdag
Blogger Franklin Fausti krijgt de kans om techgoeroe Anton Burrell te interviewen. Tijdens het interview vindt er een aanslag plaats op Burrell en Fausti weet hem te redden. In alle chaos verliest Burrell een bijzondere ring die de kracht heeft om de tijd te resetten. Fausti besluit deze te gebruiken om wraak te nemen op een farmaceutisch bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus.



Family Switch (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, e.a. | Vanaf donderdag
De familie Walker is een gezin van vijf: moeder Jess, vader Bill, hun zestienjarige dochter CC, veertienjarige zoon Wyatt en de tweejarige Mia. Door een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor de kerst wisselen Jess en Bill van lichaam met hun tienerkinderen. Logischerwijs breekt er daarop chaos uit in het gezin. Ze doen er vervolgens alles aan om dit ongedaan te maken.



Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, e.a. | Vanaf vrijdag
Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.



NieuwsFilm

meest populair