Goed nieuws voor de live-action 'Naruto'-film

Goed nieuws voor de live-action 'Naruto'-film

Een getalenteerde schrijver is ingehuurd om het script te schrijven van de nieuwe mangaverfilming.

Tasha Huo is naar verluidt ingehuurd als scenarist voor de live-action verfilming van Masashi Kishimoto's populaire manga- en anime-franchise Naruto.

Huo was eerder verantwoordelijk voor het script van de nog te verschijnen Red Sonja-film en is showrunner van de door Netflix en Legendary geproduceerde anime-serie Tomb Raider. Beide projecten moeten in 2024 verschijnen.

Zoektocht naar erkenning
De mangareeks van Naruto begon in 1999 en werd al snel megapopulair. Het verhaal gaat over Naruto Uzumaki, een jonge ninja die erkenning wil van zijn medestanders en ervan droomt wordt om Hokage, ofwel leider van zijn dorp, te worden.

Het verhaal in de manga omvat de kinder- en tienerjaren van Naruto en bestaat uit 72 hoofdstukken, die geschreven werden over een periode van 15 jaar.

Mega-franchise
Van de anime-serie werden 720(!) afleveringen gemaakt, alsmede 11 animatiefilms en meerdere videogames.



Het is tevens een van de best verkopende mangareeksen ooit: wereldwijd werden er 250 miljoen exemplaren van verkocht.

Eindelijk komt het ervan
En hoewel er al jaren geruchten gaan over een live-action film, is dit de eerste serieuze ontwikkeling om hem echt gemaakt te krijgen.

Dit nieuws over een verfilming komt niet lang na het succes van de live-action verfilming van Netflix. Netflix heeft inmiddels het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van die serie.



NieuwsFilm

meest populair