De keren dat Selena Gomez je mond wagenwijd open liet vallen

De keren dat Selena Gomez je mond wagenwijd open liet vallen

Selena Gomez in een zwart jurkje, een doorschijnende jurk en nog wat zwoelers.

Door de jaren heen verscheen Selena Gomez, bekend uit de serie Only Murders in the Building, vele keren in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers aan het verzamelen is.

Hieronder een greep uit die artikelen. Selena staat nu op een waanzinnige 430 miljoen volgers en regelmatig deelt ze opvallende kiekjes met haar volgers.

Zwoel
"Zo dankbaar dat ik de kans krijg om de inspanningen van mijn vrienden te laten zien. Mijn samenwerking met La'Mariette is vandaag uit!" schreef de acterende zangeres bij een behoorlijk zwoele foto. Bekijk de foto in haar zwemkleding via ons eerdere artikel uit juli 2021.

Zwart jurkje
In januari 2022 promootte ze de animatiefilm Hotel Transylvania: Transformania met een foto in een zwart jurkje met een wel heel opvallende voorkant. "Persdag voor Hotel Transylvania. Wie gaat 14 januari kijken op Amazon Prime Video?" schreef ze bij de foto in het zwarte jurkje.

Doorschijnend
Later in 2022 dook ze op in een doorschijnende jurk die ze droeg voor haar 30e verjaardag. Wil je de nu 31-jarige Gomez even aanschouwen in de jurk, dan vind je die hier in ons eerdere artikel.

Wil je meer foto's van Selena zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair