Niet te geloven dat Emily Blunt zo worstelt: "Telefoon is nog steeds een nachtmerrie"

Niet te geloven dat Emily Blunt zo worstelt: "Telefoon is nog steeds een nachtmerrie"

Actrice Emily Blunt uit 'A Quiet Place' en 'Oppenheimer' lijkt geboren voor succes, maar worstelt nog steeds met stotteren en vraagt daarom aandacht voor 80 miljoen stotteraars.

Het is moeilijk te geloven dat Emily Blunt ooit met iets worstelde. De ster uit The Devil Wears Prada, A Quiet Place, Jungle Cruise en Oppenheimer lijkt geboren voor succes.

De actrice is altijd zo bedachtzaam en welbespraakt in interviews. Ze babbelt erop los. Toch vertelde zij vorige week bij Variety's Power of Women dat zij vroeger als een malle stotterde - en ze worstelt er nog steeds mee. Daarom vraagt ze al jaren aandacht voor stotteraars.

Best een nachtmerrie
Ze zei over haarzelf: "Bepaalde woorden blijven hangen, de telefoon is een nachtmerrie. Vraag me niet iets te pitchen voor je - nooit. De omgeving is uitdagend voor me als ik bang ben of onder druk wordt gezet of moet overtuigen."

Ook vertelde de ster dat wereldwijd 80 miljoen mensen stotteren en vervolgde in de onderstaande YouTube-video: "Het is een handicap dat gepaard gaat met angst, vernedering en schaamte. Het is neurologisch en erfelijk bepaald - en het is niet je schuld."

Heb geduld met hen
Emily besloot met: "Stotteren geeft een verkeerd beeld van een persoon. Laat iemand rustig uitpraten, wacht geduldig en kijk die persoon aan. Stotterende mensen weten wat ze willen zeggen en hebben een hoop te delen. Heb geduld alsjeblieft."



NieuwsFilm

meest populair