Na de scheiding: Brigitte Nielsen is nooit getrouwd geweest met Sylvester Stallone

Na de scheiding: Brigitte Nielsen is nooit getrouwd geweest met Sylvester Stallone

Brigitte Nielsen was een bekende actieheldin in de jaren 80 en was getrouwd met Sylvester Stallone, maar denkt niet vaak aan hem.

Brigitte Nielsen was in de jaren 80 een bekende actieheldin. Zo was zij in 1985 te zien in Red Sonja met Arnold Schwarzenegger. Ook speelde zij met Sylvester Stallone in Cobra en Rocky IV en met Eddie Murphy in Beverly Hills Cop II.

Sylvester Stallone en Brigitte Nielsen waren van 1985 tot 1987 zelfs getrouwd. Recent zei ze over dat huwelijk hier in een exclusief interview met People: [i]"Mijn huwelijk met Sylvester Stallone is zo lang geleden. Ik denk nooit aan hem. Soms voelt het alsof het nooit is gebeurd."

Geen sneer richting Sylvester
Brigitte bedoelt het niet als een sneer richting de superster, maar zegt dat er zoveel gebeurd is sinds die tijd. Ze vertelt: "Ik heb geen idee waar die gast zich mee bezighoudt. Je gaat verder, weet je. Je bent zo druk met andere dingen, dat je denkt: Wat is zijn naam ook alweer?"

Ze hebben wel kort samengewerkt aan Creed II uit 2018, maar dat was op professionele basis. De Deense ster is nu 60 jaar en worstelde jaren met een alcoholverslaving. Ze is overigens vijf keer getrouwd geweest en heeft vier zonen en een dochter.

Produceren en schrijven
Brigitte zei ook: "Ik mis het acteren wel, al krijg ik regelmatig scenario's thuis. Maar ik wacht nog op het perfecte verhaal. Daarnaast ben ik bezig met produceren en schrijf ik aan mijn one woman show."



Ze besloot met: "Er is zoveel gebeurd in mijn leven. Ik wil daar graag op een grappige manier naar kijken en tegelijkertijd ook educatief zijn." In de bovenstaande YouTube-video van Larry King vertelde ze al eens over haar huwelijk met de Rocky-ster.

NieuwsFilm

meest populair