De dochter van Paul Walker heeft "het vaandel overgenomen"

De dochter van Paul Walker heeft "het vaandel overgenomen"

Paul Walker's broer Cody Walker vertelt dat Paul trots zou zijn op zijn dochter Meadow, die haar weg vindt als model en een rolletje deed in 'Fast X' als eerbetoon aan haar vader.

Het is ongeveer 10 jaar geleden dat Paul Walker overleed in een tragisch auto-ongeluk. De acteur had al veel films op zijn cv staan, waaronder de Fast and the Furious-films.

Zijn broer Cody Walker vertelde recent hier in dit artikel aan People: "Zijn dochter Meadow heeft het vaandel overgenomen. Ik zou willen dat hij weet dat ze is opgegroeid tot een mooie jongedame."

Paul zou trots zijn
Meadow Walker is nu 25 jaar en een model die voorzichtig een eerste rolletje deed in Fast X als eerbetoon aan haar vader. Cody zei: "Het is een moeilijke carrière, maar ze vindt haar weg. Paul zou trots zijn op haar."

Hij zei ook: "Paul vond het moeilijk zijn dochter met zijn werk te combineren. Ze groeide snel op, terwijl hij nog zo hard aan zijn carrière werkte."

Fonds van Paul
Cody is voorzitter van de Paul Walker Foundation, een fonds dat zich inzet voor het milieu en de oceanen. Paul wilde zijn geld namelijk deels gebruiken voor het goede doel en was daar al mee bezig. In de onderstaande YouTube-video van Daily Mail Entertainment vertelt hij meer.



NieuwsFilm

meest populair