Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese geven Lily Gladstone's carrière een boost

Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese geven Lily Gladstone's carrière een boost

Lily Gladstone schittert in 'Killers of the Flower Moon' en ontvangt lof voor haar acteerprestaties.

Lily Gladstone schittert in een hoofdrol in Killers of the Flower Moon. De 37-jarige ster wordt overladen met complimenten voor hoe zij haar personage neerzet.

Die goede reviews zijn haar niet vreemd: Voor haar bijrol in Certain Women uit 2016 werd zij overladen met prijzen. Toch rolde zij daarna niet door audities heen, waardoor ze twijfelde aan het volhouden van een filmcarrière. De huur moet immers ook betaald.

Legendarische sterren
Net toen zij de showbusiness vaarwel wilde zeggen en aan een data analyse cursus wilde beginnen, verzocht regisseur Martin Scorsese om een gesprek. Voor ze het wist, werkte ze met legendarische sterren als Martin Scorsese, Robert de Niro, Leonardo DiCaprio en Brendan Fraser.

Martin was overtuigd van Lily's acteerprestaties. Lily kon zonder auditie aan de slag en dook in de geschiedenis van de Osage. Ze zei hier in dit artikel van The Hollywood Reporter: "Ik was nerveus, omdat ik het verhaal recht wilde doen."

Trillend van de zenuwen
Hieronder staat een YouTube-video van Good Morning America met meer informatie. Ook zei Lily:"De eerste dagen op de filmset liep ik met trillende handen rond met al die iconen op de set. Maar ik was niet van plan mijn personage tekort te doen door overweldigd te raken."



NieuwsFilm

meest populair