Afgewezen en geïsoleerd: Dochters Sylvester Stallone geven inzicht in donker verleden

Afgewezen en geïsoleerd: Dochters Sylvester Stallone geven inzicht in donker verleden

Sylvester Stallone werd depressief halverwege zijn succesvolle carrière, maar vond troost in zijn familie en ontwikkelde nieuwe filmprojecten.

Sylvester Stallone lijkt de ene goede film na de andere te maken. Maar niets is minder waar. In de jaren 2000 twijfelde hij aan zichzelf, want na de Rambo- en Rocky-films leek zijn carrière voorbij.

In de podcast Unwaxed van zijn dochters zei hij over de vele afwijzingen: "Ik schaamde me als vader zijnde. Ik voelde me waardeloos. Jullie wisten niet eens wat voor werk ik had. 'Hij loopt maar depressief rond'. Ik voelde me gepasseerd. De telefoon ging niet."

Familie is de basis
Sylvester zei ook over die donkere kant van zijn verleden: "Wanneer goede tijden voorbij zijn, kom je er achter dat familie belangrijk is. Het schip was voorbij gezeild en vrienden waren geen vrienden. Het zag er slecht uit. Maar ik realiseerde dat het gezin de basis is."

Sistine vertelde in de podcast die zij met haar zus Sophie doet: "Je was zo'n acht jaar thuis. Je sloot je op en keek de hele dag naar films. Dat was misschien een houvast voor je, want dat gaf je vroeger ook rust."

Nieuwe filmprojecten
Sylvester bleef niet in die put zitten. Hij leefde weer op en ontwikkelde zelf filmprojecten als The Expendables, Creed en de serie Tulsa King. Ook is hij te zien in Guardians of the Galaxy. Zijn documentaire Sly staat vers op Netflix. Hieronder volgt meer in de YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair