Vers uit de bios: Deze kneiterharde actiefilm kun je nu gewoon lekker thuis streamen

Vers uit de bios: Deze kneiterharde actiefilm kun je nu gewoon lekker thuis streamen

'John Wick: Chapter 4' kijk je vanaf vandaag op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

Er is een interessante nieuwe film verschenen op Prime Video: John Wick: Chapter 4. In deze kneiterharde actiefilm komt ex-huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) voor zijn gevaarlijkste uitdaging ooit te staan.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft de vierde John Wick-film een score van 94 procent aan positieve reviews - met een gemiddelde beoordeling van een 8.1. Dat is zeer netjes dus.

Het verhaal
Oud-huurmoordenaar John Wick is nog altijd op de vlucht en is haastig op zoek naar een manier om de High Table, het beruchte misdadigersgilde, voor eens en voor altijd uit te schakelen.

Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont: een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed en Wicks oude vrienden in tegenstanders heeft veranderd.

Prime Time
John Wick: Chapter 4 heeft eerder dit jaar in de bioscoop gedraaid en wist daar een gigantische omzet te draaien van 440 miljoen dollar. Tegen een budget van 100 miljoen is hij daarmee hartstikke winstgevend.


Inmiddels is de actiefilm op streaming verschenen. Je kijkt John Wick: Chapter 4 nu exclusief op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair