Twee scifi-filmreeksen weten Netflix helemaal te veroveren

Twee scifi-filmreeksen weten Netflix helemaal te veroveren

Zowel The Hunger Games als Planet of the Apes worden sterk bekeken op Netflix

De Netflix Top 10 wordt op dit moment aangevoerd door de animatiefilm Leo en dat is niet gek aangezien deze prima is ontvangen. Verder op in de lijst bezetten twee bestaande filmreeksen flink wat plaatsen in de lijst.

En dit is niet gek. Beide filmreeksen zijn op dit moment populair. Zo verscheen recent de eerste trailer voor de nieuwste Planet of the Apes-film online en is de nieuwste The Hunger Games-film een succes op het witte doek.

Hunger Games
Op Netflix staat de complete Hunger Games-filmreeks van Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen. Op plaatsen 8 en 9 in de Netflix Top 10 staan nu respectievelijk The Hunger Games en The Hunger Games: Catching Fire, het eerste en tweede deel in de reeks.

Beide films werden sterk ontvangen en het is niet ondenkbaar dat The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 en Part 2 binnenkort ook in de lijst staan. De vier films wisten tussen 2012 en 2015 bijna $3 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Planet of the Apes
Deze reeks staat helaas niet geheel op Netflix. Het eerste deel ontbreekt en die vind je op Disney+. Op plaatsen 6 en 7 van de Netflix Top 10 staan War for the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes.


In mei verschijnt het vervolg Kingdom of the Planet of the Apes (zie de trailer hierboven) in de bioscoop. Deze film moet een vervolg geven aan de drie eerdere goed ontvangen films die gezamenlijk zo'n $1,7 miljard ophaalden aan de mondiale box office.

Nu op Netflix
Wil je weten welke films er allemaal in de Netflix Top 10 staan bekijk deze lijst nu hier op de filmpagina van de streamer.

NieuwsFilm

meest populair