Zo zag je Paris Hilton, de beroemde erfgename, niet eerder: 'Sliving' in de keuken

Zo zag je Paris Hilton, de beroemde erfgename, niet eerder: 'Sliving' in de keuken

Paris Hilton, de beroemde socialite en vrouwelijke dj is nu moeder, maar zoals ze zich nu laat zien zien mensen haar normaal niet.

Paris Hilton is een rijke erfgename van de Hilton-hotels: Ook is de 42-jarige uitgegroeid tot een van 's werelds grootste social influencers en ondernemers. Dat heeft wel te maken met haar 'nepo baby status', een term voor kinderen die door de contacten van familieleden geholpen worden in hun carrière.

Ze raakte bekend met haar reality-serie The Simple Life. En soms doet ze een filmpje, zoals The American Meme en The Bling Ring. Maar mensen kennen haar voornamelijk van haar parfum, tassen en kleding.

Bekende dj en socialite
De laatste jaren maakt de socialite naam als vrouwelijke dj. Ze is zelfs de best betaalde vrouwelijke dj ter wereld, waarbij het gemakkelijk is dat ze in haar eigen hotelketen kan optreden. Maar zoals ze zich nu laat zien in de onderstaande YouTube-video van Vogue, zo zag je haar niet eerder.

Paris staat namelijk erg onwennig in de keuken, al is dat wel in een leuk jurkje en volledig opgemaakt. En gelukkig maakt ze eerst een cocktail, voordat ze een cake probeert te maken. Ze is absoluut niet de handigste en knoeit raak, maar vermakelijk is het filmpje over 'sliving' - haar term voor slagen in het leven - zeker.

Iconische stijl
Ze zegt: "Normaal reisde ik bijna het hele jaar door en had ik een paar feesten per week. Maar nu ik een moeder ben, zeg ik nee tegen een hoop dingen in het leven. Maar het is leuk. Ik kijk graag naar TikTok enzo. Het is leuk om te zien hoe mensen mijn iconische kledingstijl nadoen met de laag uitgesneden broeken en jurkjes."



NieuwsFilm

meest populair