Dwayne 'The Rock' Johnson 'belachelijk gemaakt' na zijn recente fitnessoefening

Dwayne 'The Rock' Johnson 'belachelijk gemaakt' na zijn recente fitnessoefening

De spierbundel zweet wel echt gigantisch veel dus worden er veel grapjes gemaakt.

Dwayne 'The Rock' Johnson is een van de bekendste namen in Hollywood. Hij speelt in de ene na de andere blockbuster, al gaat het wel vaak om soortgelijke rollen. Gek is dit niet, als je ziet hoe gespierd hij wel niet is. Hier moet hij wel keihard voor trainen, iets dat de onderstaande video duidelijk laat zien.

Johnson begon natuurlijk al worstelaar, maar besloot de ring toch in te ruilen voor een filmset. Dit bleek een groot succes te zijn. 'The Rock' is zowat elk jaar in diverse blockbusters te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan het Jumanji-tweeluik, de Fast & Furious-franchise of de Netflix-film Red Notice.

Drukke agenda
Hij zit dus niet stil. Als we zijn IMDb-pagina mogen geloven heeft hij ook maar liefst alweer getekend voor 10 nieuwe projecten. Kortom, we zullen Johnson de komende jaren nog wel de nodige keren voorbij zien komen.

Wanneer hij eens even niet acteert, is hij veel te vinden in het krachthonk. Hiervan deelt hij de nodige foto's en filmpjes op sociale media, voornamelijk Instagram, waar hij maar liefst bijna 400 miljoen volgers heeft.

Grapjes
Hij heeft dus heel wat fans, maar toch kunnen zij het niet laten om de nodige grapjes te maken over Johnson in zijn laatste filmpje. Hierin is hij weer bezig met gewichtheffen, maar zweet hij wel echt gigantisch.



Zo zegt een iemand: "Hij zweet als een cartoonpersonage" en "Ik ben niet eens zo nat als ik ga douchen" of "Valt het jullie ook op dat hij zo erg zweet terwijl er maar 10 kilo aan elke kant hangt?" Oordeel zelf maar met het bovenstaande filmpje.

NieuwsFilm

meest populair