'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp niet meer welkom in Hollywood vanwege deze actie?

'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp niet meer welkom in Hollywood vanwege deze actie?

De 19-jarige acteur neemt geen blad voor de mond: "Ofwel steun je Israël, ofwel steun je terrorisme".

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Scream-actrice Melissa Barrera, die door bepaalde uitlatingen over de Israëlisch-Palestijns conflict ontslagen werd voor Scream 7. Nu lijkt het dat een andere bekende acteur wel eens iets soortgelijks zou kunnen ervaren.

Nu de stakingen voorbij zijn, kunnen we wellicht meer ontslagen en andere besluiten verwachten als gevolg van uitlatingen van cast- en crewleden over de oorlog in het Midden-Oosten. Meerdere sterren hebben met duidelijke taal een kant gekozen en een schuldige aangewezen. Noah Schapp hoort hier ook bij.

De reden
De 19-jarige acteur, voornamelijk bekend als Will Byers uit de hitserie Stranger Things van Netflix, krijgt momenteel de wind van voren op sociale media. De reden hiervoor? De jonge acteur deelde enkele keiharde berichten, zoals o.a.: "Ofwel steun je Israël, ofwel steun je terrorisme".

Daar blijft het niet bij. Schnapp ligt nu al enkele dagen behoorlijk onder vuur, vanwege een recente actie, waarin hij met enkele vrienden stickers uitdeelt met de slogans 'Hamas is ISIS' en 'Zionism is sexy'. Op sociale media wordt hij met de grond gelijk gemaakt.

Kritiek
Op zijn Instagram-pagina heb je op dit moment niet meer de mogelijkheid om te reageren op zijn foto's, vanwege de grote hoeveelheid haatberichtjes die hij ontving.



Ook de Stranger Things-Instagrampagina staat vol met reacties waarin wordt opgeroepen tot zijn ontslag of zelfs een boycot van de serie.

Bekijk een handjevol reacties hieronder.







NieuwsFilm

meest populair