Weerwolfje Emma Myers uit 'Wednesday' heeft flink gedoe met Jennifer Garner

Weerwolfje Emma Myers uit 'Wednesday' heeft flink gedoe met Jennifer Garner

Emma Myers en Jennifer Garner spelen moeder en dochter en ook elkaar in de nieuwe Netflix-film 'Family Switch'

Fans van Emma Myers hoeven niet te wachten op een nieuw seizoen van Wednesday. Het kleurige weerwolfje is binnenkort te zien in de Netflix-film Family Switch. In deze komedie wisselt iedereen van lijf.

Emma speelt de dochter van Jennifer Garner - en ze spelen ook elkaar. Emma vertelt aan Access Hollywood over dat gedoe: "Het geeft ouders een kijkje in het brein van hun kinderen, waardoor er meer begrip ontstaat voor elkaar. Elke tiener zou met een ouder moeten kijken."

Herinnering voor ouders
Jennifer zegt in de onderstaande YouTube-video dat de film vooral een herinnering is om samen te lachen. Ook zegt ze: "Het is een belangrijke herinnering voor ouders dat je kind in werkelijkheid niet hoeft te matchen met jouw verwachting."

De 51-jarige Jennifer Garner vertelt overigens dat de film verwijzingen bevat naar haar eerdere film 13 Going on 30. Voor de fans leek die keuze wel zo gepast. Jennifer werd wereldberoemd met de serie Alias en was laatst te zien in de serie The Last Thing He Told Me.

Meer gedoe van Emma
De 21-jarige Emma Myers acteert al even. Zo is ze onder meer te zien in The Glades, The Girl in the Basement en A Good Girl's Guide to Murder.



NieuwsFilm

meest populair