De dochters van Matt Damon groeien op als zijn grootste plaaggeesten

De dochters van Matt Damon groeien op als zijn grootste plaaggeesten

Matt Damon blijft nuchter met een groot gevoel voor humor, want zijn grootste critici zitten thuis in de vorm van zijn dochters.

De 53-jarige ster uit Good Will Hunting, Jason Bourne, Air en Oppenheimer heeft al aardig wat bereikt en behoort tot een van de meest succesvolle acteurs en producers ter wereld. Zijn vermogen is gegroeid naar een ontzagwekkende 170 miljoen Amerikaanse dollar.

Bovendien heeft deze acteur een geweldig karakter en een goed gevoel voor humor. Een vader als Matt Damon zouden dan ook veel kinderen ontzettend leuk moeten vinden. Maar niets is minder waar.

Vier plagende dochters
Matt Damon vertelt vaker dat zijn vier dochters niet onder de indruk zijn van zijn kunnen. In de onderstaande YouTube-video van Outstanding Screenplays zegt hij: "Mijn dochters kijken niet naar mijn films. En ze vinden het leuk me te plagen."

Hij vervolgt over 'de steun': "Ze hebben Good Will Hunting niet gezien en weigeren die te zien. Het is een grapje binnen het gezin dat daar niet naar gekeken wordt. Ze willen alleen mijn films met slechte reviews zien."

Alleen slechte films
Hij zegt ook over zijn plaaggeesten: "Een dochter hoorde dus dat ik in de film The Great Wall zat en dat die film niet zo goed was. Dus keek zij die wel. Ook noemt ze die film steeds The Wall in plaats van The Great Wall, want zo 'great' is die niet."



Zijn grootste critici zitten dus gezellig thuis en houden hem nuchter. Hier in het artikel van People zijn foto's te zien van zijn dochters. Alexia is 24, Isabella is 16, Gia is 14 en Stella is 13 jaar oud.

NieuwsFilm

meest populair