De eerste foto uit 'Rebel Moon - Part Two: The Scargiver': wat betekenen die titels eigenlijk?

De eerste foto uit 'Rebel Moon - Part Two: The Scargiver': wat betekenen die titels eigenlijk?

In december verschijnt pas Zack Snyders Rebel Moon - Part One: A Child of Fire op Netflix.

In de 2024-preview van Empire Magazine is een eerste foto verschenen uit Rebel Moon: Part Two - The Scargiver, het vervolg op Rebel Moon - Part One: A Child of Fire. Dit eerste deel verschijnt pas eind volgende maand op Netflix.

De tweedelige film Rebel Moon komt van regisseur Zack Snyder en hij baseerde het verhaal op zijn pitch voor een meer duistere Star Wars-film die hij gaf aan Lucasfilm. Het mag duidelijk zijn, die werd nooit gemaakt.

The Scargiver
The Scargiver is dus het tweede deel en - als alles meezit - de start voor een veel groter universum op Netflix. De hoofdrolspeler in de eerste twee films is Soufia Boutella. Ze zal een team van rebellen formeren die het opneemt tegen de tirannieke heerser Regent Balisarius, gespeeld door Fra Fee.

"We hadden de titels al heel lang," zei Snyder tegenover Empire. "A Child of Fire heeft een dubbele betekenis. The Child of Fire zou prinses Issa kunnen zijn, de mythe die door de verhalen loopt. De robots die we Jimmy noemen, het personage van Anthony Hopkins, zijn gemaakt om de ongeboren Issa te beschermen en verloren al hun doel toen ze werd vermoord."


"Kora, het personage van Sofia Boutella, is ook een kind van vuur: ze was een oorlogswees," vervolgt de regisseur. "Haar huis werd afgebrand en ze werd weggerukt en naar het leger gebracht."

Scargiver
"Kora's bijnaam is de Scargiver, wat ook te maken heeft met haar relatie met prinses Issa. Die twee mythen zijn op een behoorlijk coole manier met elkaar verweven, denk ik," aldus Snyder.


Op 22 december verschijnt Rebel Moon - Part One: A Child of Fire op Netflix en het vervolg Part Two - The Scargiver kun je vanaf 19 april zien. De kans is klein dat je de films op het witte doek kan zien.

NieuwsFilm

meest populair