Nederlandse regisseur Halina Reijn maakt erotische thriller met Nicole Kidman en Antonio Banderas

Nederlandse regisseur Halina Reijn maakt erotische thriller met Nicole Kidman en Antonio Banderas

Halina Reijn mag dit keer samenwerken met grote namen voor haar tweede grote film

Het lijkt goed te gaan met de carrière van de Nederlandse regisseur Halina Reijn. Verleden jaar verscheen van haar de horrorthriller Bodies Bodies Bodies en nu gaat ze een erotische thriller maken met meerdere grote namen.

In een persbericht van Cinéart staat dat Reijn gaat samenwerken met een cast die minimaal bestaat uit de bekende namen Nicole Kidman (Big Little Lies), Harris Dickinson (Triangle of Sadness), Antonio Banderas (Dolor y gloria), Sophie Wilde (Talk to Me) en Jean Reno (Leon).

Baby Girl
De erotische thriller krijgt de titel Baby Girl en het scenario komt ook van Reijn. De film laat het verhaal zien van een succesvolle CEO (Kidman) die een geheime affaire krijgt met een jongere stagiair.

Baby Girl is de derde speelfilm van Reijn. Voor Bodies Bodies Bodies verscheen van haar al de Nederlandstalige film Instinct met Carice van Houten.

Opnames
De opnames voor Baby Girl staan gepland voor volgende maand. Cinéart heeft de rechten van de thriller eerder dit jaar verkregen en zal de film uitbrengen in de Benelux.



NieuwsFilm

meest populair