Sydney Sweeney knalt bijna uit haar badpak met lage voorkant

Sydney Sweeney knalt bijna uit haar badpak met lage voorkant

Sydney Sweeney lijkt de grote Hollywood-ster van de komende jaren.

Actrice Sydney Sweeney is niet bang om gezien te worden. De nog jonge actrice valt namelijk ook meteen op en als je haar Instagram volgt, dan snap je ook waarom. Nu hebben we een aantal foto's van de actrice in Australië.

Op Insa heeft de in Spokane, Washington geboren Sydney bijna 16 miljoen volgers en dit gaan er alleen maar meer worden. Volgend jaar zien we haar namelijk in een grote Marvel-film en wie weet is ze voor aankomende jaren Spider-Woman.

Films en series
De afgelopen jaren was de blondine al te zien met opvallende rollen in de HBO Max-series Euphoria en The White Lotus. Recent verscheen ook de HBO-film Reality in de Nederlandse filmhuizen. Binnenkort is ze te zien in de misdaadfilm Americana.

En zo verschijnen er meer films met de actrice. Begin volgend jaar speelt ze de hoofdrol in de romkom Anyone But You en niet lang daarna zien we haar naast namen als Isabela Merced, Dakota Johnson en Emma Roberts in Madame Web. Ze speelt Julia Carpenter.

Australië
Met de tekst "sweet home australia" plaatste Sydney een reeks foto's vanuit Australië op Instagram. Op de eerste foto zien we haar in een opvallend badpak, samen met haar vriendin Kaylee McGregor. We zien Sydney ook nog van een natuurlijk glijbaan gaan.


De vakantiefoto's van de 26 jarige Sydney Sweeney zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair