Netflix pakt binnenkort uit met een krankzinnige misdaadfilm

Netflix pakt binnenkort uit met een krankzinnige misdaadfilm

Een klusje dat zo geklaard is: 500 miljoen aan goud stelen tijdens een passagiersvlucht.

Netflix pakt binnenkort uit met een veelbelovende heistfilm: Lift. Daarin krijgt een internationale groep criminelen de opdracht om 500 miljoen aan goud te stelen op een passagiersvlucht.

De hoofdrol in deze prent wordt vertolkt door niemand minder dan acteur en komiek Kevin Hart. Hem kennen we natuurlijk van de Jumanji-films, om maar een voorbeeld te noemen.

Spannende missie
In Lift wordt een groep zeer ervaren criminelen gerekruteerd om een terroristische aanslag te voorkomen. Daarvoor blijken ze hun 'talent' optimaal in te moeten zetten: het beroven van de rijken.

Klinkt als een vrij simpele opdracht voor deze ervaringsdeskundigen, zij het niet dat deze missie in een vliegtuig... hoog in de lucht... moet worden uitgevoerd.

Voor en achter de schermen
De regie van Lift is in handen van F. Gary Gray. Deze filmmaker maakte eerder onder meer Straight Outta Compton (2015) en Fast & Furious 8 (2017).


Er spelen een hele hoop sterren mee in de film. De cast wordt dus aangevoerd door Hart. Verder zul je onder meer Gugu Mbatha-Raw (Loki), Vincent D'Onofrio (Daredevil) en Úrsula Corberó (La casa de papel) terugzien in de heistprent.

Lift is vanaf 12 januari 2024 op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair