4 topfilms van Marvel om vanavond lekker op te zetten

4 topfilms van Marvel om vanavond lekker op te zetten

Voor wie niet genoeg krijgt van superheldenfilms van de populaire studio.

Het Marvel Cinematic Universe telt tot nu toe 33 films en fans kunnen maar geen genoeg krijgen van de avonturen van superhelden als Iron Man, Spider-Man en Black Widow. Heb jij nog geen plannen voor vanavond? Wellicht is het leuk om een van deze vier topfilms van Marvel (nog eens) te bekijken!

Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a. | Te zien op: Prime Video
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.



Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Peter Quill, een intergalactische vrijbuiter, de Power Stone steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Quill raakt ongewenst opgeschept met een dwaze groep buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.



Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Disney+
Captain America is gerekruteerd door S.H.I.E.L.D., maar twijfelt over de bedoelingen van de veiligheidsdienst. Wanneer hij ontdekt dat de organisatie geïnfiltreerd wordt door een stel onzuivere figuren, komt hij samen met Black Widow en nieuwkomer The Falcon in actie om hen te ontmaskeren. Daarbij krijgen ze echter te maken met een mysterieuze huurmoordenaar: The Winter Soldier.



Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: Disney+
De gewetenloze, steenrijke wapenhandelaar Tony Stark wordt na een demonstratie gekidnapt en opgesloten in een Afghaanse grot. Tijdens zijn gevangenschap komt hij tot inkeer. Hij weet een onverwoestbaar pak te bouwen, te ontsnappen en het harnas vervolgens te verfijnen. Stark besluit voortaan alleen nog te strijden voor wereldvrede en groeit zo uit tot de superheld Iron Man.



NieuwsFilm

meest populair