Zoon van Tim Robbins en Susan Sarandon spot met zijn 'nepo baby status' op Insta

Zoon van Tim Robbins en Susan Sarandon spot met zijn 'nepo baby status' op Insta

Jack Robbins maakt via een grappige video duidelijk dat hij zijn status als 'nepo baby' niet te serieus neemt.

Er is behoorlijk wat commentaar op familieleden van bekende sterren binnen de showbusiness. Waar sommigen heel hard hun best moeten doen gezien te worden, komt een 'nepo baby' erg gemakkelijk aan een opdracht. Ouders, ooms en tantes hebben immers hun connecties al.

Dat een nepo baby echter op zijn beurt met zijn bijzondere status kan spotten, blijkt wel uit de onderstaande Instagram-video van Jack Robbins. De 34-jarige filmmaker is de zoon van Tim Robbins en Susan Sarandon. Beide acteurs hebben iconische films gemaakt als Mystic River, Shawshank Redemption, Thelma and Louise en Dead Man Walking.

Dag van een nepo baby
Jack maakt films, documentaires en muziekvideo's. Zijn korte films Painting with Joan en Hot Winter: A Film by Dick Pierre werden goed ontvangen. En nu maakt hij mensen op social media blij met zijn grappige korte film Day in the Life of a Nepo Baby.

Jack laat met een tikje humor zien hoe de dag van een kind van beroemde ouders start met wat dagelijkse bezigheden. Daarna gaat hij op bezoek bij zijn moeder, die wel wat meer te doen heeft dan aan zijn filmpje mee te werken. Het is leuk om de 'medewerking' van de altijd nuchtere Susan te zien.

Complimenten voor zelfspot
Jack maakt grapjes over haar talenten, awards en geld - en bovenal laat hij zien dat hij zijn status niet al te serieus neemt. Hij krijgt veel complimenten voor zijn werk en zelfspot. Maar er staan genoeg negatieve opmerkingen over zijn beroemde familie, maar ... zijn videoboodschap gaat viraal - en daar gaat het om.



NieuwsFilm

meest populair