Dé komediefilm van het jaar kijk je nu op streaming

Dé komediefilm van het jaar kijk je nu op streaming

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft weer een fantastisch - én hilarische - titel toegevoegd.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een interessante titel toegevoegd aan zijn catalogus: Bottoms. Deze wordt door veel kijkers omschreven als dé komediefilm van het jaar.

Deze prent heeft een hoop talent voor én achter de camera. De regie is bijvoorbeeld in handen van Emma Seligman, die eerder de goed ontvangen film Shiva Baby afleverde.

Het verhaal
Bottoms draait om de queer vriendinnen PJ (Rachel Sennott) en Josie (Ayo Edebiri). Zij zitten in het laatste jaar van de middelbare school en balen ervan dat ze hun maagdelijkheid nog altijd niet hebben verloren.

Daarom bedenken de meiden een plan: ze besluiten een vechtclub op te richten in de hoop de knappe cheerleaders van hun school aan te trekken. Hun plan slaagt nog ook, maar al snel loopt de situatie helemaal uit de hand.

Geweldige komedie
Bottoms is een verfrissend oprechte en ordinaire komedie met een kijkwijzer voor volwassenen. Gezien het verhaal kun je een hoop pikante grappen verwachten.


Geloof het of niet, maar Bottoms wordt door veel mensen gezien als dé komediefilm van het jaar. Oordeel nu zelf via Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair