Tom Hanks wordt witheet als een fan zijn vrouw omverloopt

Tom Hanks wordt witheet als een fan zijn vrouw omverloopt

Een avondje lekker uit eten gaan met zijn vrouw eindigde minder leuk dan verwacht...

Sommige mensen dromen ervan beroemd te zijn, maar dit brengt niet alleen maar leuke dingen met zich mee. Tom Hanks, een van de bekendste gezichten in Hollywood, weet hier ook alles vanaf.

Hanks speelde in diverse iconische films en wordt niet alleen gezien als een van de allerbeste acteurs, ook heeft hij veel over voor zijn fans. Er zijn echter zeker limieten. Daar kwamen enkele New Yorkers achter toen ze Hanks en zijn vrouw, Rita Wilson, lastig vielen.

Drukte
Wat een gezellig avondje uit eten had moeten worden voor het bekende koppel liep enigszins uit de hand. Toen Hanks en Wilson het restaurant verlieten waar zij de avond hadden doorgebracht, waren meerdere mensen de Saving Private Ryan-acteur aan het opwachten.

Wanneer de met een Oscar bekroonde acteur naar buiten komt met zijn vrouw stormen meerdere fans meteen op hem af. Het lijkt allemaal goed te gaan, totdat Wilson in de rug wordt geduwd en bijna omver valt.

Boos
Het is duidelijk dat zij schrikt en zij roept dan ook "Stop it!" maar het is voornamelijk Hanks die boos wordt. Zo hoor je hem duidelijk roepen: "Mijn vrouw? Back the f*ck off! Proberen jullie nu mijn vrouw om te duwen?!"



De reactie van de acteur is echter wel te begrijpen. Vanwege zijn sterrenstatus wordt hij altijd overal gevolgd en dit kan natuurlijk op een bepaald moment even iets teveel worden.

NieuwsFilm

meest populair