Alexander Skarsgård vond werken met Nicole Kidman afschuwelijk: "Mentaal uitputtend"

Alexander Skarsgård vond werken met Nicole Kidman afschuwelijk: "Mentaal uitputtend"

Alexander Skarsgård en Nicole Kidman werkten samen aan de serie Big Little Lies en de film The Northman en moesten elkaar leren vertrouwen bij moeilijke filmopnamen.

Alexander Skarsgård en Nicole Kidman zijn dol op elkaar en dat heeft alles te maken met de door Emmy's overladen serie Big Little Lies. Nicole speelt de voorzichtige huismoeder, terwijl Alexander de gewelddadige vader speelt.

De serie bevat intense scènes met geweld en seks, waarbij Nicole de grote verliezer is. Dat vond de 47-jarige acteur wel pittig, vertelde hij aan KISS FM. Hij zei spijtig: "Die scènes opnemen waren afschuwelijk. Echt afschuwelijk."

Buitengewone sterren
Hij vervolgde met: "Met Nicole Kidman werken is bijzonder. Ze is een buitengewone actrice en een lieve, gulle vrouw. Ze had een stunt double voor als het gevaarlijk werd, zoals als ze over een stoel wordt gegooid enzo. Maar ze is erg toegewijd aan haar rol en wilde alles zelf ervaren."

De acteur vertelde ook https://www.thethings.com/-big-little-lies-couple-nicole-kidman-alexander-skarsgrd-real-life-relationship/ hier in het artikel van The Things: "Nicole en ik leerden elkaar vooraf vertrouwen wat heel belangrijk is voor zulke filmopnamen. Sommige scènes waren erg gewelddadig en erg fysiek en mentaal uitputtend."

Respectvolle samenwerking
Beide sterren hebben zo'n respect voor elkaar dat ze weer samenwerkten aan The Northman, ook een donkere film. In de YouTube-video van Access Hollywood volgt meer.



NieuwsFilm

meest populair