3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Beauty and the Beast (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, e.a. | Kijk direct
Belle zit graag met haar neus in de boeken. Op een dag verdwijnt haar vader spoorloos. Haar onderzoek brengt haar naar een ogenschijnlijk verlaten kasteel. Daar blijkt echter het Beest te wonen. Langzaam leert Belle de ware aard van het Beest kennen. De liefde die daarna ontstaat tussen de twee zou zomaar de sleutel kunnen zijn om de vloek te verbreken die rust op het kasteel en zijn inwoners.



Isle of Dogs (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, e.a. | Kijk direct
Burgemeester Kobayashi van de Japanse metropool Megasaki besluit alle honden te verbannen naar een enorme vuilnisbelt. Ook Atari, het twaalfjarige neefje van Kobayashi, verliest zo zijn hond Spots. Hij onderneemt een reis om hem terug te vinden. Ondertussen bereiden de honden een opstand voor.



Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



NieuwsFilm

meest populair