Tegen de studio in: Leo DiCaprio bevestigt dat Sharon Stone hem en Russell Crowe betaalde

Tegen de studio in: Leo DiCaprio bevestigt dat Sharon Stone hem en Russell Crowe betaalde

Sharon Stone wilde Leonardo DiCaprio en Russell Crowe tegen de zin van de studio in en betaalde hen uit eigen zak

Leonardo DiCaprio promoot op het moment zijn nieuwste film, Killers of the Flower Moon. De acteur begon in de jaren 90 in films als This Boy's Life en groeide uit tot de superster die hij nu is door successen als Titanic, Inception en The Revenant.

Bij zijn start verleende Sharon Stone hem een kans als geen ander. De actrice uit Basic Instinct was toen al een superster. Ze was onder de indruk van zijn auditie voor The Quick and the Dead, en wilde hem casten. De studio wilde hem echter niet, dus betaalde Sharon hem zelf.

Vertrouwen is fijn
In een nieuw interview met E!News vertelde Leonardo hier over haar vertrouwen: "Ik heb haar vaak bedankt. Maar ik kan haar niet genoeg bedanken. Ze is een topper. Ze betaalde mij en Russell Crowe uit eigen zak."

Leonardo vervolgde dat Sharon voor die screening zijn film What's Eating Gilbert Grape had gezien en van de eveneens onbekende Russell Crowe de film Romper Stomper. Ze wilde hen daarop hebben. Als co-producer vocht Sharon ook voor Sam Raimi, de regisseur die later de succesvolle Spider-Man-reeks met Tobey Maguire zou maken.

Mensen kansen geven
Het interview valt ook te volgen in de onderstaande YouTube-video van E!News. Leonardo vertelde: "Ze zei: 'Dit zijn de twee acteurs met wie ik wil werken'. Dat was geweldig. Ze is een groot voorvechter van films en geeft mensen kansen."



NieuwsFilm

meest populair