'Rebel Moon': de Director's Cut van Zack Snyder wordt "compleet anders"

'Rebel Moon': de Director's Cut van Zack Snyder wordt "compleet anders"

De R-rated versie is een volledig uur langer dan de 'gewone' film.

Volgende maand kunnen we eindelijk klaarzitten voor het nieuwe Netflix-epos van regisseur Zack Snyder. Dan komt namelijk Rebel Moon - Part One: A Child of Fire uit. Maar later kunnen we meer verwachten. Veel meer.

Dat heeft Snyder onthuld in een interview met Entertainment Weekly. Beide Rebel Moon-films zullen namelijk een Director's Cut krijgen, die ook op Netflix te zien zal zijn.

Een uur langer
Wanneer we die Director's Cut van deel 1 kunnen verwachten, dat is nog niet duidelijk. Wel weten we al dat hij R-rated gaat zijn, dus verwacht veel geweld. En hij is een stuk langer, aldus Snyder.

"Het is een volledig uur langer," onthulde hij. "Het is niet net iets anders of net iets meer. Er zijn grote delen van de film die anders zijn. Er worden nog veel meer zaken uitgewerkt."

Niet zo gek
Dat Rebel Moon al een Director's Cut heeft klaarliggen, is niet zo gek. Snyder staat erom bekend dat zijn films bijna altijd nog een thuisversie krijgen, en in 2021 gooide hij hoge ogen met zijn eigen omstreden versie van Justice League, die meer dan 4 uur lang is.


In Rebel Moon spelen onder andere Soufia Boutella en Michiel Huisman. Deel 1 verschijnt 22 december op Netflix. Deel 2, The Scargiver, is vanaf 19 april te zien.

NieuwsFilm

meest populair