4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Te zien op: Disney+ / Netflix / Prime Video
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.



A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / Pathé Thuis
Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een afgelegen boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer aliens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.



Donnie Darko (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
Donnie, een slimme en charmante tiener, krijgt regelmatig bezoek van Frank, een monsterlijk reuzenkonijn dat alleen hij kan zien. Op een avond fluistert Frank hem toe dat het einde van de wereld nabij is. Hij krijgt ook instructies. Zo moet Donnie van hem de school onder water zetten. Zijn familie en naaste omgeving proberen tegengas te bieden, maar die ziet hij als zijn minste problemen.



NieuwsFilm

meest populair