3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van superheldenactie tot psychologische thriller.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Blue Beetle (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angel Manuel Soto | Cast: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Becky G, e.a. | Kijk direct
De pas afgestudeerde Jaime is zoekende naar zijn plek op de wereld. Zijn leven neemt onverwachts een bizarre wending wanneer hij een oud relikwie van buitenaardse technologie vindt: de Scarabee. Deze verkiest Jaime als symbiotische gastheer, waardoor hij in superheld Blue Beetle verandert. Vanaf dan neemt hij het op tegen het kwaad.



Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Kijk direct
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



NieuwsFilm

meest populair