Yolanthe Cabau en Abbey Hoes schitteren binnenkort weer op Netflix in deze film

Yolanthe Cabau en Abbey Hoes schitteren binnenkort weer op Netflix in deze film

'Liefde zonder grenzen' - een fijne romkom - kijk je vanaf volgende week op de streamingdienst.

Netflix pakt volgende week uit met een verfrissende romantische komedie van eigen bodem: Liefde zonder grenzen. Deze mogen liefhebbers van het romkom-genre vanzelfsprekend niet missen.

Iedere week verschijnen er een hoop films en series op Netflix. Geregeld zit daar ook een titel tussen uit Nederland. Komende vrijdag staat er dus een film op het programma: Liefde zonder grenzen.

Het verhaal
In Liefde zonder grenzen zijn de liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke (Abbey Hoes), broer Maarten (Jim Bakkum) en hun vader Ferry (Hayo Bruins) totaal verschillend.

De familieleden staan ieder voor hun eigen uitdagingen en worstelen met hun eigen problemen. De grote vraag is of de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch zal overwinnen. Het antwoord laat zich gemakkelijk raden.

Netflix
Romkoms doen het praktisch altijd goed in Nederland. Er is dan ook een groot publiek voor dit genre films. Als liefhebber mag je Liefde zonder grenzen niet missen.


Netflix heeft aangekondigd dat Liefde zonder grenzen vanaf volgende week vrijdag - 24 november - te streamen is. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair