Sylvie Meis doet haar badjas uit: in één klap is ze oogverblindend

Sylvie Meis doet haar badjas uit: in één klap is ze oogverblindend

De Nederlandse celeb ziet er weer indrukwekkend uit op de rode loper.

Ondanks dat ze bijna dagelijks nieuwe foto's op Instagram zet, weet de Nederlandse celeb Sylvie Meis ons nog steeds te verrassen. Dit keer hebben we foto's van La Meis in een wel heel opvallende jurk die ze droeg op een rode loper.

Ze deelde de foto's met haar 1,4 miljoen volgers op Instagram en die zijn ook onder de indruk. Ze verzamelde duizenden vind-ik-leuks op vijf verschillende posts met foto's van de jurk.

Acteren
Acteren is duidelijk niet de hobby van de in Breda geboren blondine. Alweer jaren geleden toonde ze interesse en tussendoor speelde ze bijrollen in vooral Duitse producties. De IMDb onthult echter al tijdens geen nieuwe projecten.

Waar ze waarschijnlijk wel blij van wordt, is de Duitse versie van de uitdagende datingshow Love Island. Al drie jaar presenteert ze de show bij onze oosterburen.

Prachtig
Op Instagram zien we haar nu met meerdere fotoreeksen en video's in een werkelijk prachtige jurk. Ze droeg deze tijdens de Bambi Award 2023, de bekendste Duitse mediaprijzen. In een van de posts zien we hoe Sylvie haar badjas inruilt voor de jurk: in een klap oogverblindend.


De 45-jarige Sylvie Meis uit haar badjas zien gaan? Check op haar Instagram-account de beelden en vele foto's.


NieuwsFilm

meest populair