Beelden van schietende Alec Baldwin op de set van 'Rust' gelekt

Beelden van schietende Alec Baldwin op de set van 'Rust' gelekt

Het onderstaande filmpje zou de acteur kunnen helpen, mocht het van een nieuwe rechtszaak komen.

In 2021 kwam er tragisch nieuws naar buiten in verband met een ongeluk op een filmset. Tijdens de opnames van de western Rust schoot Alec Baldwin per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins dood. Nu zijn er beelden opgedoken van de opnames van de film.

Baldwin, o.a. bekend van de Mission: Impossible-franchise, werd lange tijd verantwoordelijk gehouden voor het dodelijke incident. De acteur zelf heeft altijd ontkend dat hij schuldig is en werd ook onschuldig verklaard, maar vorige maand kregen we te horen dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe rechtszaak aankomt.

Bizar verhaal
Eerder ontkende Baldwin dat hij het wapen op iemand gericht zou hebben en vervolgens de trekker had overgehaald. Volgens hem zou de revolver in een keer zomaar afgegaan zijn. De acteur houdt zichzelf dan ook niet verantwoordelijk voor het dodelijke ongeluk.

Zo zei Baldwin al eerder: "Ik weet dat iemand anders verantwoordelijk is voor de tragische dood van Halyna Hutchins. Wie dat is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik het niet ben". Ondanks het feit dat hij nog steeds schuldig bevonden kan worden, zullen de onderstaande beelden Baldwin wel helpen.

Video
Het gaat hier om een filmpje dat werd gemaakt tijdens Rust. Hierin horen we Baldwin zeggen tegen de cameraploeg: "Ik schiet rechts van de camera, dus kunnen jullie dan aan de andere kant gaan staan? Ik wil niet richting jullie schieten".



Daar blijft het niet bij. Op een gegeven moment lijkt een van de cameramannen om te vallen. Vervolgens zien we Baldwin stoppen om te kijken hoe het met ze gaat. Ook zegt hij dat zij op een veilig pad moeten lopen om ongelukken te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair