"Soms meer laten zien," aldus de prachtige oud-Bondgirl Denise Richards

"Soms meer laten zien," aldus de prachtige oud-Bondgirl Denise Richards

Ze speelde grote rollen in Hollywood, tegenwoordig ziet het leven van Denise Richards er anders uit.

Actrice Denise Richards was op jonge leeftijd een grote naam in Hollywood. Ze speelde in bekende films en er hingen vast genoeg van haar posters in tienerkamers. Haar carrière zakte echter snel in en tegenwoordig kiest ze zelfs voor een bepaalde "fan"-website om haar geld te verdienen.

De actrice heeft op de IMDb een indrukwekkende 120 films en series onder haar naam staan. De opvallendste maakte ze in de '90. Zo maakte ze naam in Starship Troopers van Paul Verhoeven. Daarna was ze te zien in onder meer Wild Things en de Bond-film The World Is Not Enough.

Dochter Sami
Ondanks dat er nog vele films en series volgden, zijn de meeste bij maar weinig mensen bekend. De inkomsten zijn daardoor waarschijnlijk ook dalende en verleden jaar koos de in Downers Grove, Illinois geboren actrice ervoor om een kijkje te nemen op de website voor volwassenen.

Ze deed dit omdat haar 18-jarige dochter ook op deze website te vinden was, wat de nodige verontwaardiging opleverde. "Ze is 18 en haar beslissing is niet gebaseerd op het huis waarin ze woont. Het enige wat ik als moeder kan doen is op haar oordeel vertrouwen, maar ze neemt haar eigen beslissingen," zei Richards over de keuze van haar dochter.

Meer laten zien
De nu 52-jarige Richards over haar eigen avontuur, tijdens de Jeff Lewis show op radiozender Sirius XM: "Ik ben bikinimodel geweest, een lingeriemodel, en nu doe ik meer volwassen dingen omdat ik denk: 'Waarom niet', als ik verder kan gaan dan de meer ingetogen inhoud op mijn Instagram."


"Ik laat mijn borsten en andere delen van mijn lichaam zien, en je kunt het daar vinden als je het googlet," voegde Richards eraan toe. "Soms moet je een stap verder durven gaan, zelfs als het maar voor één keer is."

Zeven films en series
Op de IMDb zien we dat ze komende periode te zien zal zijn in meerde films en series, namelijk Saturday at the Starlight, Second Chances, Hunting Housewives, Angels Fallen: Warriors of Peace, Glow & Darkness, A Walking Miracle en Paper Empire.

NieuwsFilm

meest populair