Drie keer Chantal Janzen: om je vingers bij af te likken

Drie keer Chantal Janzen: om je vingers bij af te likken

De Nederlandse actrice en celeb Chantal Janzen wist al heel wat keren je ogen uit te steken op Instagram.

Door de jaren heen verscheen Chantal Janzen regelmatig in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers verzamelt.

Hieronder een greep uit die artikelen. Chantal staat nu op een waanzinnige 1,7 miljoen volgers en regelmatig laat ze zien wat ze in haar privéleven doet.

Uitdagend op cover
In 2022 zagen we Chantal languit op het strand. Ze kijkt op de Insta-foto net boven haar zonnebril in de lens van de camera. "CIAO," is het enige dat ze bij de foto schreef. De foto was destijds te zien op de nieuwe editie van haar magazine &C. Check de foto's via ons eerdere artikel.

Opvallend op TV
Eind 2021 dook Chantal op in een opvallende jurk met een flink zichtbare voorkant. Zo zien de fans van Chantal haar natuurlijk graag, toch zien we haar niet zo heel vaak in zo'n opvallende jurk. Bekijk de foto maar in het eerdere FilmTotaal-artikel.

Topje
"Bonjour. Comment allez-vous?" schreef Chantal in de zomer van 2021 bij een erg opvallende foto. De celeb uit onder meer De TV kantine en de film Het Verlangen uit 2017 heeft nog amper wat aan op deze opvallende foto.

Wil je meer foto's van Chantal zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair