Deze krachten heeft Madame Web in de nieuwste Marvel-film in Sony's Spider-Man Universe

Deze krachten heeft Madame Web in de nieuwste Marvel-film in Sony's Spider-Man Universe

Madame Web, een boze Spider-Man en een aantal Spider-Women. Maar wie is die eerste, Madame Web?

Gisteren verscheen de opvallende trailer voor de Marvel-film Madame Web. De film maakt deel uit van Sony's Spider-Man Universe. De studio begrijpt dat niet veel mensen het titelpersonage kennen.

Sony Pictures onthulde naast de trailer ook een speciale video waarin het personage wordt toegelicht. Wie is ze, wat kan ze? Actrice Dakota Johnson (Sound of Metal, Fifty Shades of Grey) geeft tekst en uitleg.

Madame Web
De film laat de nog jonge Madame Web, die in de comics in 1980 werd geïntroduceerd, zien voordat ze in een rolstoel belandt. Ze heet Cassie Webb en is hyperintelligent. Het is dus niet vreemd dat haar grootste superkracht haar verstand is.

In de trailer zien we al dat ze 'helderziend' wordt en daarmee is Madame Web geboren. Ze kan in de toekomst kijken en deze dus ook veranderen. Niet iedereen lijkt daar blij mee. De schurk Ezekiel Sims (Tahar Rahim) zit achter haar aan.

Andere helden
Madame Web verzamelt ook andere personen om zich heen, waaronder Spider-Woman. In de film wordt deze rol ingevuld door drie actrices, namelijk Sydney Sweeney, Celeste O'Connor en Isabela Merced. Hieronder de featurette en de complete trailer staat uiteraard ook op FilmTotaal.


De film van schrijver/regisseur S. J. Clarkson staat gepland voor 14 februari 2024. Daarna verschijnen met Kraven the Hunter en Venom 3 nog twee films in Sony's Spider-Man Universe. Eerder verschenen de twee Venom-films en Morbius in het voor 99,9% losstaande aanhangsel van het grotere Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair