Joaquin Phoenix betrapt: loopt weg bij wereldpremière 'Napoleon'

Joaquin Phoenix betrapt: loopt weg bij wereldpremière 'Napoleon'

De hoofdrolspeler hoeft zijn nieuwe film niet te zien en heeft ook geen zin in het praten met journalisten.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de eerste recensies van Napoleon. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Joaquin Phoenix, maar zo te zien had hij niet zo veel zin in het kijken van zijn nieuwe film...

De film van Ridley Scott kende zijn wereldpremière in Parijs twee dagen geleden. Natuurlijk waren Phoenix en Vanessa Kirby, die eveneens een belangrijke rol speelt in de blockbuster, ook aanwezig. Phoenix maakte zich echter vroeg uit de voeten.

Wegwezen
De met een Oscar bekroonde acteur heeft al vaker laten weten dat hij niet veel geeft om premieres en interviews. Dat was ook wel duidelijk te merken tijdens de Napoleon-premiere. Phoenix vertrok met zijn vrouw, actrice Rooney Mara, voordat de film überhaupt begonnen was.

Gedurende de Hollywood-staking mochten acteurs hun films niet promoten, maar het lijkt erop dat dit een aspect is dat Phoenix niet echt gemist heeft. De acteur kijkt ook niet graag naar zijn eigen films, dus hij besloot snel weer naar huis te gaan.

Regisseur
Grappig genoeg lijkt het erop dat Scott ook eerder vertrok. De regisseur dook niet op op de rode loper. Wel gaf hij een speech, voor de premiere, maar blijkbaar besloot hij kort hierna ook te vertrekken.



NieuwsFilm

meest populair