De beste Marvel-film van dit jaar kijk je binnenkort al op Netflix

De beste Marvel-film van dit jaar kijk je binnenkort al op Netflix

Deze geweldige animatiefilm over de populaire superheld Miles Morales kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een geweldige film: Spider-Man: Across the Spider-Verse. In deze animatieprent komt Miles Morales voor een enorme uitdaging te staan.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is ongetwijfeld een van de beste films van dit jaar. Het superheldenavontuur heeft prachtige en unieke animatie, een emotioneel en krachtig verhaal én spectaculaire en gave actie.

Het verhaal
Wanneer tiener Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot.

Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder te zijn dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.

Topfilm
Across the Spider-Verse biedt niet alleen ultiem popcornvermaak, maar is ook een goede kanshebber op de Oscar voor beste animatiefilm: de prijs die het eerste deel ook won.


Na een succesvolle run in de bioscopen komt de film nu naar streaming. Spider-Man: Across the Spider-Verse is vanaf 1 december op Netflix te zien. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair