Marvel geeft 'What If...?' seizoen 2 prijs: veel nieuwe én terugkerende alternatieve personages

Marvel geeft 'What If...?' seizoen 2 prijs: veel nieuwe én terugkerende alternatieve personages

Het tweede seizoen van What If...? verschijnt in negen dagen op Disney+, nog dit jaar.

Na de indrukwekkende afronding van Loki en het wisselvallige tussendoortje The Marvels krijgen we dit jaar nog één serie van Marvel Studios. Rond kerst verschijnen de negen nieuwe afleveringen van de animatieserie What If...?.

In 2011 verscheen al het eerste seizoen van What If...? op Disney+ en deze gaf een opvallende blik op alternatieve werelden in het Marvel Cinematic Universe. Zo werd The Watcher (Jeffrey Wright) geïntroduceerd en zagen we onder meer Captain Carter, T'Challa's Star-Lord, de Marvel Zombies en een zegevierende Ultron.

Seizoen 2
In het nieuwe, tweede seizoen volgen we opnieuw The Watcher die ons nieuwe werelden en personages laat zien. De eerste aflevering heet What If... Captain Carter Fought the Hydra Stomper?, een vervolg op de eerdere aflevering met Captain Carter, met de stem van Hayley Atwell.

We zien in de serie van regisseur en uitvoerend producent Bryan Andrews ook personages als Thor, Ant-Man, Nebula, Wenwu, Hela en Happy Hogan. Ook is er een compleet nieuwe Avengers-team. En zien we daar nu weer Thanos vechten tegen Captain America, zoals in Avengers: Infinity War?

Trailer
Op YouTube wordt de trailer begeleid met de tekst "De dingen zijn een beetje ingewikkeld geworden in het Multiversum..." en vanaf 22 december wordt er iedere dag een nieuwe aflevering online gezet. Er zijn er in totaal negen.



NieuwsFilm

meest populair