De 17-jarige Olga Kurylenko op prachtige foto's op het strand: heel logisch dat ze een Bond-girl werd

De 17-jarige Olga Kurylenko op prachtige foto's op het strand: heel logisch dat ze een Bond-girl werd

Jaren later zou Olga Kurylenko de Bond-girl Camille Montes spelen in de Bond-film Quantum of Solace.

Actrice Olga Kurylenko is bekend van meerdere filmrollen, maar ze is en blijft uiteraard vooral de Bond-girl uit Quantum of Solace uit 2008. Daarin speelde ze het personage Camille Montes.

Op Instagram is de actrice ook actief en daarop deelde ze ter gelegenheid van haar verjaardag foto's van zichzelf toen ze 17 jaar oud was. De foto's worden door haar bijna 820K volgers flink geliked. Geen wonder, op jonge leeftijd ziet ze er namelijk al prachtig uit.

Bekende en recente films
Naast haar rol als Camille in Quantum of Solace, de tweede film met Daniel Craig als 007, was de Oekraïense actrice ook te zien in films als Seven Psychopaths, The Death of Stalin en Oblivion. Recenter dook ze nog op in de Marvel-film Black Widow als Taskmaster.

Die rol speelt ze opnieuw in Thunderbolts die in de zomer van 2025 moet verschijnen. Daarnaast zien we haar later in kleinere titels als de thriller Misdirection, de misdaadthriller Jane Millen en de actiefilm Chief of Station met ook Aaron Eckhart.

Strand
Via de link hieronder zie je de fraaie zwart-witfoto's van Olga op het strand. Vermoedelijk stonden deze foto's in een modemagazine. Meer is er echter niet over bekend.


De foto's van de nu 44-jarige Olga Kurylenko zien? Check deze dan op haar Instagram.

Overigens is Olga al sinds haar vijftiende model voor vele grote modebladen. Al snel stond ze op de cover van Vogue, Elle, Madame Figaro en Marie Claire en was ze het gezicht van Roberto Cavalli en Victoria's Secret.



NieuwsFilm

meest populair