De man van Sandra Bullock stierf op 57-jarige leeftijd: "Ze is bezorgd"

De man van Sandra Bullock stierf op 57-jarige leeftijd: "Ze is bezorgd"

Sandra Bullock rouwt om het verlies van haar partner Bryan Randall en probeert positief te blijven voor haar kinderen.

Sandra Bullock moest recent afscheid nemen van haar grote liefde Bryan Randall. De bekende fotograaf en model was al een tijdje ziek en overleed op 57-jarige leeftijd aan ALS. Ze waren bijna 8 jaar samen.

In 2022 was Sandra Bullock oververmoeid toen zij na The Lost City besloot even niet te werken. Ze wilde tijd doorbrengen met haar twee adoptiekinderen, familie en vrienden, maar vertelde daar niet bij dat haar partner al erg ziek was.

Een gebroken hart valt zwaar
Een bron dicht bij de 59-jarige actrice vertelde dat de vroege dood zwaar valt: "Ze waren zo goed als getrouwd. Hij is de enige vader die haar kinderen kennen. Ze zijn allemaal in therapie gegaan en willen de herinneringen levend houden."

De bron vertelde verder: "Ze is zo bezorgd om de anderen dat ze nog niet in staat is aan haarzelf te denken. Haar hart is gebroken. Ze laat privé heel wat tranen. Maar ze probeert te doen wat hij altijd gezegd heeft: Haal adem en kijk per dag wat er kan."

Toch een fijne tijd maken
Ook zei die persoon: "Ze kijkt uit naar de feestdagen, maar weet dat ze hem ontzettend zal missen. Ze geniet van elk moment met haar kinderen. En ze weet dat ze door moet en er een fijne tijd van moet maken voor hen. Dat is wat Bryan wil voor hen."



In de bovenstaande YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld. Het betreffende artikel staat hier bij Yahoo.

NieuwsFilm

meest populair