Eerste 'Friends'-acteur reageert op overlijden Matthew Perry: "Je bent eindelijk vrij"

Eerste 'Friends'-acteur reageert op overlijden Matthew Perry: "Je bent eindelijk vrij"

Matt LeBlanc deelt een bericht op zijn Instagram-pagina en krijgt meteen miljoenen likes.

Eind vorige maand kwam het droevige nieuws langs dat acteur Matthew Perry op 54-jarige leeftijd is overleden. Nu, meer dan twee weken later, reageert de eerste Friends-acteur op het overlijden van zijn vriend en collega. Het gaat hier om Matt LeBlanc.

In Friends kroop Perry in de huid van Chandler Bing, terwijl LeBlanc jarenlang was te zien als Joey Tribbiani. Chandler en Joey wonen samen en zijn elkaars beste vrienden, maar toch heeft het even geduurd voor LeBlanc van zich liet horen.

Bericht
In zijn bericht schrijft LeBlanc het volgende: "Matthew, met pijn in mijn hart neem ik afscheid van je. De tijden die we samen hebben doorgebracht behoren tot de beste in mijn leven. Het was een eer om het podium met je te delen en je mijn vriend te noemen".

"Ik zal altijd glimlachen wanneer ik aan je denk en ik zal je nooit vergeten. Nooit. Spreid je vleugels en vlieg broer. Je bent eindelijk vrij. Ik neem aan dat je de 20 dollar die je me schuldig bent dus wel zult houden".

Team
LeBlanc is dus de eerste 'friend' die reageert op zijn eigen sociale media. Wel waren alle acteurs aanwezig bij de begrafenis. Niet alle fans vonden het fijn dat niemand eerder met een reactie kwam, maar wel reageerden LeBlanc en de rest al eerder kort in een gezamenlijk bericht.



Toen schreven ze nog: "We waren meer dan alleen castleden. We zijn een familie. Er is zo veel te zeggen, maar nu nemen we de tijd om te rouwen en om dit gigantische verlies te verwerken".

NieuwsFilm

meest populair