Cara Delevingne trotseert Hollywood met gedurfde make-uploze look

Cara Delevingne trotseert Hollywood met gedurfde make-uploze look

Cara Delevingne, bekend als supermodel, laat haar ware schoonheid en persoonlijkheid zien tijdens MET-gala.

Cara Delevingne is uitgegroeid tot supermodel en acteren kan ze ook prima. Zo is zij te zien in Only Murders in the Building, Paper Towns, Suicide Squad en Life in a Year.

De 30-jarige Britse ster staat bekend om haar gedurfde looks. Zo droeg ze bij een MET-gala alleen gouden bodypaint en een rood kostuum. Cara gaat eigenlijk altijd schuil onder een dikke laag make-up. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig naar de mens achter die schmink.

Opvallend vrolijk
Eerder dit jaar kwam gelukkig dat moment met het MET-gala. Vogue liep mee achter de schermen en filmde veel. Cara startte in hun filmpje net met de voorbereidingen voor die speciale dag voor modeontwerpers en sterren.

In het filmpje is Cara meteen onopgemaakt te zien - en ze stelt niet teleur. Ze heeft een prachtige huid en is opvallend ontspannen en levendig. Ze trekt gekke gezichten tijdens het gereed maken en maakt grapjes. Het resultaat mag er vervolgens zeker zijn.

Adembenemend mooi
Cara transformeert namelijk naar een zelfverzekerd model. Ook dit MET-gala trok zij veel bekijks, zoals te zien is in de onderstaande YouTube-video van Vogue. Het is overduidelijk waarom ze al jaren een topmodel is.



NieuwsFilm

meest populair