Poster voor 'Thanksgiving' van Eli Roth stapelt zijn slachtoffers alvast op

Poster voor 'Thanksgiving' van Eli Roth stapelt zijn slachtoffers alvast op

De nieuwe horrorfilm van Eli Roth komt later deze maand uit in de bioscoop.

Oktober is voorbij, maar dat betekent niet dat het horrorseizoen dat ook is: eind deze maand zien we namelijk de release van Thanksgiving, de nieuwe horrorfilm van regisseur Eli Roth (The Green Inferno, Death Wish).

Eerder zagen we al de trailer van de film, die gebaseerd is op de neptrailer die Roth maakte voor de double feature-film Grindhouse van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino. Nu hebben we een nieuwe poster.

Slachtoffers van een moordenaar
In de film breken er rellen uit op Black Friday, waarna een mysterieus figuur aan het moorden slaat. Op de poster zien we de moordenaar achter een hoop andere personages. Veel daarvan zullen de film ongetwijfeld niet overleven.

"Een eerbetoon aan die klassieke slashers uit de jaren 90!" zo omschrijft Roth de poster zelf op Instagram. De tagline op de poster leest: "Er zullen geen restjes zijn".

Cast & releasedatum
Thanksgiving verschijnt 30 november in de Nederlandse bioscoopzalen. De cast bestaat uit Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Brooks Thomas, Nell Verlaque, Rick Hoffman en Gina Gershon.



NieuwsFilm

meest populair