Na 'Rambo III' wees Sylvester Stallone een "absurd hoog bedrag" voor 'Rambo IV' af

Na 'Rambo III' wees Sylvester Stallone een "absurd hoog bedrag" voor 'Rambo IV' af

De acteur heeft er nu nog steeds spijt van maar dat valt ook wel te begrijpen.

Sylvester Stallone is al decennia lang een van de grote namen in Hollywood. Dit heeft de actiester voornamelijk te danken aan wereldberoemde franchises als Rocky en Rambo. Toch had er voor de laatstgenoemde reeks nog heel wat meer ingezeten.

Stallone is natuurlijk steenrijk dankzij al zijn films, maar hij had nog héél wat miljoenen extra kunnen verdienen als hij getekend zou hebben voor Rambo IV. Toch liet de acteur deze kans schieten, maar hier heeft hij vandaag de dag wel spijt van.

Rambo
In 1988 werkte Stallone aan Rambo III. De veronderstelling was dat de film een groot succes zou worden, dus voordat de film überhaupt was afgerond werd de acteur al gevraagd voor een vierde film. Hier had hij destijds echter geen interesse in.

Toen Stallone tijdens een interview werd gevraagd wat zijn best betaalde acteerklus was zei de acteur het volgende: "Ik heb 34 miljoen dollar afgewezen. We waren bezig met Rambo III. We dachten dat dit een grote hit zou worden en ik kreeg er een klein fortuin voor betaald".

Meer
Ondanks het feit dat hij dus naar huis ging met een mooi salarisstrookje, tekende Stallone niet voor een vierde deel. Zo vervolgt hij: "Ik werd meteen gevraagd voor 'Rambo IV'. Ik zou hier 34 miljoen dollar voor krijgen. Ik wilde eerst zien of het derde deel een succes zou zijn en wees het dus af".



Omgerekend zou dit bedrag vandaag de dag maar liefst 85 miljoen dollar zijn. Stallone heeft er dan ook spijt van: "Dit is geen grap. Als ik er nu aan terugdenk realiseer ik me wat voor een idioot ik was..."

NieuwsFilm

meest populair