Emma Watson liet met deze foto's de hele wereld happen naar adem

Emma Watson liet met deze foto's de hele wereld happen naar adem

De Harry Potter-actrice Emma Watson stond zo'n 10 jaar geleden op de cover van GQ Magazine.

Actrice Emma Watson had in 2001 haar allereerste filmrol en dat gelijk ook haar doorbraak. Uiteraard hebben we het over aandeel als Hermione Granger / Hermelien Griffel in Harry Potter and the Sorcerer's Stone alias Harry Potter en de steen der wijzen.

Pas in 2007 zagen we haar in een andere rol. Ze speelde mee in de tv-film Ballet Shoes en we hoorden haar een jaar later in de animatiefilm The Tale of Despereaux.

Films en bekendheid
Ze speelde uiteindelijk in acht films in de Harry Potter-filmreeks. Daarna was ze te zien in films als My Week with Marilyn, The Perks of Being a Wallflower, The Bling Ring, Noah en Beauty and the Beast.

Na haar voorlopig laatste film Little Women werd het heel stil rond Emma. "Je zult mij minder op de rode loper zien en vaker als spreker op conferenties," zei ze in 2020 in een interview. "Ik wil anderen een stem geven."

QG Magazine
In mei 2013, rond de release van de film The Bling Ring, stond Emma op de cover van het Britse GQ Magazine. Ze heeft een jurkje aan die veel overeenkomsten heeft met het bekende jurkje van actrice Julia Roberts in de komedie Pretty Woman uit 1990. Bekijk de beelden hieronder.


De foto's van de nu 33 jarige Emma Watson zien? Check deze dan op het Instagram-account van het fan-account Holly Alexandra en hier op X via het account Emma Watson Love.


NieuwsFilm

meest populair