'Inside Out 2' verwoest record van andere Disney-kraker

'Inside Out 2' verwoest record van andere Disney-kraker

De trailer van de film werd beter bekeken dan die van alle andere animatiefilms van de studio tot nu toe.

De trailer voor Inside Out 2 is uit en dat maakt veel mensen enthousiast. Hij is inmiddels namelijk zo vaak bekeken (en waarschijnlijk herbekeken) dat hij nu een belangrijk record heeft verbroken.

Dat record is voor het aantal kijkers in de eerste 24 uur. De teller bij Inside Out 2 stond aan het einde van die 24 uur op een niet al te minne 157 miljoen, het grootste aantal kijkers dat een trailer van een Disney-animatiefilm ooit al heeft gehad.

De vorige recordhouder
Daarmee verwoest de film het vorige record, dat op 'slechts' 116,4 miljoen kijkers stond. Dat was de eerste trailer voor Frozen 2, inmiddels al bijna 5 jaar geleden. Die film heeft het dus lang volgehouden, maar nu is er een nieuwe recordhouder.

Dat er zoveel kijks is voor een nieuwe Inside Out is niet zo gek. Het origineel was een groot succes bij zowel kijkers als critici en leverde wereldwijd maar liefst 800 miljoen dollar op. En inmiddels hebben we al bijna 10 jaar op het vervolg moeten wachten.

Het verhaal
De trailer toont de komst van nieuwe emotie Anxiety (Maya Hawke) in het hoofd van tiener Riley. Dit zorgt voor veel ophef bij bekenden Joy, Anger, Sadness, Fear en Disgust. En dan is Anxiety niet eens de enige nieuwkomer.


Inside Out 2 wordt geregisseerd door Kelsey Manner. Momenteel staat de film gepland voor een zomerrelease: vanaf juni 2024 is hij in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair