Bradley Cooper was redder in nood toen Brooke Shields beroerte kreeg

Bradley Cooper was redder in nood toen Brooke Shields beroerte kreeg

Brooke Shields had laatst direct hulp nodig toen zij een toeval kreeg, maar gelukkig was Bradley Cooper in de buurt.

Laatst kreeg Brooke Shields spontaan een beroerte in een restaurant. Toen zij wakker werd in een ambulance, bleek Bradley Cooper haar redder in nood te zijn.

Het leek net een sprookje. Maar de actrice uit The Blue Lagoon en Holiday Harmony bekende bij de Glamour Women of the Year party dat ze een epileptische aanval kreeg en er verschrikkelijk onflatteus bij lag. Ze was die dag druk met de voorbereidingen van haar one woman show in New York en ging letterlijk neer.

Water spoelt door
Ze vertelde: "Ik wist niet dat ik een laag natriumgehalte had en dat dat een toeval kan veroorzaken. Ik dronk die dag echter steeds water en spoelde te veel door. Alles werd zwart en ik viel."

Ook zei ze: "Ik was aan het schuimbekken, werd blauw en probeerde mijn tong in te slikken. Toen ik wakker werd in de ambulance, bleek mijn hand in die van Bradley te liggen. Ik dacht dat ik dood was, zo surreëel was het."

Redder in nood
En zo mooi als dat kan gaan: Bradley en Brooke raakten bevriend door de horrorfilm The Midnight Meat Train uit 2008. Toen het restaurant haar man Chris Henchy niet kon bereiken, wist een assistente gelukkig dat Bradley wel in de buurt was.



De ster uit A Star is Born en Guardians of the Galaxy hielp meteen uit, zoals galante ridders nu eenmaal doen. Meer staat hier in het artikel van People. In de bovenstaande YouTube-video van Access Hollywood vertelt ze meer over haar toeval.

NieuwsFilm

meest populair